Aalsmeer en Kudelstaart Thuis
Magazine van en voor dorpsgenoten
 
 
 

    Speciale aanbieding voor barre tijden...

Gratis proefabonnement printversie


Nu we nog altijd in de nare tijd zitten en we nog altijd geen verjaardagen kunnen vieren en ook op hachelijke moment bijna niet bij elkaar mogen zijn, is het tijd om elkaar meer dan ooit een handreiking te doen. 

A&K Thuis wil een steentje bijdragen door een printversie beschikbaar te stellen zodat iemand zonder internet of computer ook kan genieten van dit Aalsmeerse blad. We willen graag een beetje gezelligheid brengen in deze donkere tijden en laten merken dat ook al kunnen we elkaar niet zien, we er nog wel ervoor elkaar kunnen zijn. Het magazine levert gespreksonderwerpen op over leuke en bekende dingen of mensen. Ook publiceren we met regelmaat een stukje nostalgie. 

Het magazine is op A4 formaat en uiteraard met grote letters. U print het zelf uit en brengt het  bij de persoon naar keuze. 

Het gratis proefabonnement loopt na vier weken automatisch af. Daarna krijgt u van ons een mail met een speciaal aanbod. Gelijk een abonnement nemen? Dat kan ook. Voor 6 maanden betaalt u 19,50 euro. Bent u al abonnee? Dan betaalt u 17,50 euro. 

Liever digitaal lezen? Dit abonnement kost 12,50 euro voor 12 maanden. Klik hier voor de prijzen. Overige informatie vindt u onder deze link.  


Met het invullen en versturen van het formulier geeft u toestemming om in de toekomst benaderd te worden met een nieuwsbrief. U kunt zich te allen tijde uitschrijven.