Aalsmeer en Kudelstaart Thuis
Magazine van en voor dorpsgenoten
 
 
 


Het gratis proefabonnement 


Vier weken op proef
Digitaal of zelf-printversie
Aansluitend een mail met een leuk aanbod
 Vul nu het contactformulier in.
Klik hier voor meer informatie over digitaal of papier

Wilt u kans maken op de Jan van Haasterenpuzzel? 
Artikel gemist? Scroll naar onder het formulier

* Vul dan onderstaand formulier in vóór 19 april. 
* Vergeet niet te vermelden over wie u graag een interview zou lezen. 
    (Geen naam is geen deelname) 
* Controleer al uw contactgegevens goed.
* U geeft toestemming om een foto te plaatsen. (Het ontvangstmoment) 

Met het invullen en versturen van het formulier geeft u toestemming om in de toekomst benaderd te worden met een nieuwsbrief. U kunt zich te allen tijde uitschrijven. 


Eénjarig jubileum A&K Thuis

 

Win een Jan van Haasterenpuzzel

 

 

[AALSMEER] Puzzel je graag? En is er iemand waarover je graag eens een interview zou willen lezen? Dan is dit je kans. Het digitale magazine Aalsmeer & Kudelstaart Thuis bestaat één jaar. En na de ansichtkaartenactie en het verspreiden van een papieren exemplaar aan 80-plussers, is het nu tijd voor een actie voor iedereen die over een mailadres beschikt.
 

 

 

Meedoen is heel eenvoudig. Neem een gratis proefabonnement van 4 weken en geef aan over welke (levende) dorpsgenoot jij graag een interview zou willen lezen. De meest originele inzending wint een Jan van Haasterenpuzzel van 1000 stukjes. Ga naar www.aenkthuis.nl en vul voor 19 april het formulier in, daar staan ook de voorwaarden. De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht.  

 

 

Een digitaal magazine

 

 

A&K Thuis is het digitale magazine van en voor Aalsmeer en Kudelstaart. Twee keer per maand krijgt u een magazine boordevol met verhalen van dorpsgenoten. Kunstenaars, sporters, muzikanten maar ook heel persoonlijke interviews. Dat is precies waar het om gaat. De verhalen achter de mens. Meer herkenning van elkaar. Hoe leuk is het niet om op straat mensen tegen te komen waar je over gelezen hebt, een gesprekje is dan zo aangeknoopt.  

 

 

Het verhaal achter de mens

 

 

In de editie van deze week hebben we een persoonlijk interview met Yo Meijer, zangeres en logopediste. Zij vertelt over haar muziek en het reizen. Arjen de Landgraaf vertelt over zijn plannen voor het Aalsmeerse Museum en doet een oproep. Vaste columnisten vertellen over hun belevenissen die zo uit het leven zijn gegrepen. Vast heel herkenbaar op veel fronten. Alaa Khalil vertelt hoe trots hij is op Nederland en Esther Verkerk heeft de eerste particuliere buurtboekenkast in Aalsmeer Oost. De kanjer van deze keer is toch wel de  jonge Roselieve van Lith (10) Zij vindt dat haren zo belangrijk zijn voor álle meisjes dat ze daarvoor maar liefst vier acties heeft opgezet. Ook lezen? Vraag snel het proefabonnement aan en maak kans op de Jan van Haasterenpuzzel. 

 

 

Nieuwe Meerbode; 8-4-2021