Nr.71 – 22 maart 2023

Beste abonnees,

De grappige woordspeling is bewust gekozen, een nieuw seizoen is een uitgelezen moment om iets te veranderen. Uiteraard zijn we nog lang niet uitgelezen en gaan we het blad ook zeker niet veranderen. Het wordt juist elke maand beter zeggen veel lezers en dat doet ons natuurlijk veel plezier, daar blijven we dan ook in investeren. Het zijn juist deze investeringen die voor u meer kwaliteit en een betere leeservaring met zich meebrengen, maar ook een kleine verandering.

Een van die dingen die anders is geworden is onze website. Heeft u hem al gezien? Een mooie, lokale uitstraling, helder en overzichtelijk, inclusief een webshop en dat alles prachtig gemaakt door Carefree-Marketing. Melvin Hardey, eigenaar van dit Kudelstaartse bedrijf, staat ons de laatste maanden bij en samen werken we zij-aan-zij om het blad nog bekender te maken, om nog meer mensen te verbinden.

“Ja maar ik heb toch niets met de website te maken?” hoor ik u denken… Dat klopt. Dat had u niet, maar krijgt u nu wel. De komende weken gaan we heel langzaam over naar het lezen via de site. Dit doen we niet omdat we geen mails meer willen versturen, maar omdat de spamfilters tegenwoordig heel veel mails niet meer doorlaten, en dat is niet waar u voor betaalt. We begrijpen dat het een extra stap is, maar hopen ook dat u daar snel aan went.

De eerstkomende weken krijgt u nog gewoon de mail zoals u van ons gewend bent en pas over 4-6 weken gaan we compleet over naar het lezen via de website. Wel blijven we u een mail sturen dat de nieuwe editie klaar staat.

Geen toegang

U bent niet ingelogd

Log in om de A&K edities en alle content te kunnen bekijken.

Of koop een abonnement voor de digitale versies.

Digitaal abonnement A&K Thuis

Voor overal
16
50
Per 12 maanden
  • incl. btw
  • Te lezen op ieder device
  • Digitaal beschikbaar